eGlobal Blog

7 mei 2018

Vergelijking: Slimme luidsprekers

Als je overweegt om een luidspreker met spraakassistent voor je woonkamer te nemen, dan zijn er heel veel goede opties beschikbaar. Apparaten zoals Google Home, Amazon Echo, Sonos One of de Apple HomePod zijn allemaal goede opties. Maar met een groot aanbod is het soms moeilijk om te beslissen welke luidspreker je moet kopen.

We hebben een paar kenmerken van de 4 populairste slimme luidsprekers beschreven en een beknopt vergelijkingsoverzicht gemaakt om enkele van de beste kenmerken van elke luidspreker te benadrukken. Wij hopen dat je met dit artikel beter weet welke slimme luidspreker voor jou het beste is.

 

Sonos One – Slimme software

Sonos staat bekend om de mediasystemen en audio-oplossingen voor thuis en de Sonos One is geen uitzondering op het uitstekende assortiment. De Sonos One is gebouwd met muziek in het achterhoofd en maakt verbinding met meer dan 49 verschillende streamingdiensten zoals Spotify, Pandora of zelfs Amazon Music-streaming. Op deze manier hebben de gebruikers keuzevrijheid en een zeer uitgebreide muziekbibliotheek om uit te kiezen.

Sonos heeft ook een paar nuttige muziek-gerelateerde software-tweaks in de Sonos One opgenomen. Met de unieke functie "Trueplay" kunnen gebruikers hun telefoon gebruiken en de akoestiek van de kamer analyseren. Het gebruikt AI-leren en past optimaal aan hoe elke woofer en tweeter geluid produceert.

Dankzij de uitgebreide keuze aan muziekdiensten en handige functies zoals Trueplay is de Sonos One ideaal voor iedereen die gepassioneerd bezig is met hun muziek en het geweldig vinden dat ze de mogelijkheid hebben om te kunnen kiezen wat ze willen hebben.

 

Google Home – Slimme assistent

Google heeft zijn visie gelegd op het creëren van een wereld dat door de slimme assistent wordt aangedreven en Google Home is een van het nieuwste aanbod met de krachtige Google Assistant. De Google Assistant is ingebouwd in de serie Google Home-apparaten en vervangt de inmiddels verdwenen Google Now-feed en biedt een veel slimmere manier om met verzoeken om te gaan.

In tegenstelling tot de concurrenten gebruikt Google Home de krachtige zoekmachine en machine learning van Google voor het uitvoeren en opzoeken van verzoeken. Dit betekent snellere reactietijden op bijna alles wat je vraagt. Daarnaast heeft Google sinds kort ook de mogelijkheid geïmplementeerd om aangepaste opdrachten te maken en uit te voeren.

Met dergelijke uitgebreide slimme assistent is het moeilijk om het niet aan mensen aan te bevelen die op zoek zijn naar een krachtige en complete slimme assistent.

 

Apple HomePod – Slimme audio=

De Apple HomePod is het handelsmerk van een prachtig gemaakte slimme luidspreker die zich richt op het reproduceren van de best mogelijke geluidskwaliteit. De Apple HomePod beschikt over zowel hardware als software die bijdragen om de kwaliteit van je muziek te verbeteren.

Functies zoals de 6 microfoons die helpen bij ruimtelijk inzicht voor een betere geluidskwaliteit, de 7 tweeters en de subwoofer met hoge uitslag voegen allemaal iets toe aan het diepe, rijke geluid dat de HomePod produceert.

Dankzij de diepgaande integratie met het Apple-ecosysteem werkt de HomePod probleemloos met elk iOS-apparaat.

Een perfecte aanvulling voor alle iOS-gebruikers met liefde voor hoogwaardige geluidskwaliteit.

 

Amazon Echo 2nd Generation – Slim winkelen

De Amazon Echo is de nieuwste in de Echo-serie. De nieuwe Amazon Echo is veel kleiner dan de vorige generatie. Het is compacter en beschikt over meer stylingmogelijkheden dan de vorige generatie.

Ondanks het veel kleiner is, zijn de mogelijkheden van de nieuwe Amazon Echo nog steeds krachtig. Gebruikers hebben toegang tot het uitgebreide winkelnetwerk van Amazon en kunnen artikelen kopen of aan hun winkelwagentje toevoegen. De Amazon Echo is perfect voor gebruikers die comfort zoeken, want ze hoeven niet meer uit huis te gaan!

 

Conclusie

Het maakt niet uit of je de HomePod van Apple, Google Home, de Amazon Echo of de Sonos One neemt, het zijn allemaal luidsprekers van zeer goede kwaliteit met ongekende mogelijkheden.

Als je iemand bent die liever de vrijheid heeft om zelf een muziekdienst te kiezen, dan is de Sonos One echt iets voor jou. Voor liefhebbers van geluid is er geen betere luidspreker dan de Apple Homepod. Maar als je een slimme assistent wilt hebben of toegang krijgen tot het grootste thuiswinkelnetwerk ter wereld, dan is de Google Home of de Amazon Echo voor jou het beste.

Je moet zelf beslissen welke luidspreker het beste bij je past.

 

 

 

>>Om te registeren voor meer informatie: [REGISTREREN]<<

 
Sylvia Leung has joined the document.

23 apirl 2018

Vergelijking: Slimme fitnesshorloges

De fitnesshorloges van bedrijven zoals Apple en Samsung steeds meer functies en het is voor mensen een goedkope manier geworden om hun fitnessstatistieken bij te houden. Echter, het juiste fitnesshorloge is gebaseerd op de persoonlijke behoeften en wat ze in een horloge nodig hebben.

We hebben de tijd genomen om de 2 populairste fitnesshorloges uit te zoeken en ze te sorteren op een aantal uitgesproken voordelen. Met deze gids hopen we dat je de juiste beslissing neemt die voor jou ideaal is.

 

Samsung Gear S3 Frontier – Meest duurzame fitnesshorloge

De Samsung Gear S3 Frontier is gemaakt van roestvrij staal en is een goed ontworpen horloge dat opvalt omdat de kwaliteit fenomenaal is. Hoewel het een beetje zwaar is met 63 gram, geeft het design van de S3 Frontier een bepaalde zekerheid door het stevige en robuust gevoel en dat goed is onder de meest extreme omstandigheden.

De Gear S3 Frontiere heeft een militaire certificering en kan omgaan met stof, zware regenval of zelfs extreme temperaturen. Het is zelfs gecertificeerd om druppels van 1,5 meter hoog te weerstaan, waarmee je zeker weet dat dit horloge in de elementen zal blijven.

Het is een perfect horloge voor iedereen die van wandelen houdt of alleen een zeer duurzaam fitnesshorloge nodig heeft.

 

Apple Watch Series 3 – Meest verbonden fitnesshorloge

De Apple Watch is altijd de toonaangevende industriestandaard geweest als het gaat om slimme horloges. Als fitnesshorloge behoudt Apple één belangrijk voordeel dat de meeste andere concurrenten niet kunnen kopiëren: Het ecosysteem van de App Store.

De Apple Watch heeft het grootste aanbod van apps ter wereld en wordt direct verbonden met meerdere services die op je iPhone zijn gedownload. Het maakt niet uit of het je favoriete muziekspeler of een trainings-app is, de strakke integratie met iOS brengt een van de meest probleemloze toepassingen op een fitnesshorloge. Services zoals Apple Health, Maps of zelfs Nike's Training Club bieden een niveau van integratie die andere fabrikanten niet kunnen creëren.

Dankzij de verbeterde nieuwe batterij in de Apple Watch Series 3 is het moeilijk een ander horloge aan te bevelen voor mensen die op zoek zijn naar een dergelijke geïntegreerde ervaring.

 

Conclusie

Concluderend kan worden gesteld dat al deze opties zeer respectabel zijn, maar het komt allemaal neer op wat je persoonlijke behoeften zijn. Misschien geeft iemand die constant in de natuur is de voorkeur aan de Samsung Gear S3 Frontier, terwijl iemand die waarde hecht aan de integratie van services misschien de voorkeur geeft aan de Apple Watch Series 3.

Je moet zelf beslissen welke fitneshorloge het beste bij jou en je fitnessgewoonten past.

 

>>Om te registeren voor meer informatie: [REGISTREREN]<<

 
Sylvia Leung has joined the document.

9 apirl 2018

Product Review: Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ - Next Gen upgrades in een vertrouwde behuizing

De Galaxy S8 en S8+ zijn de perfecte telefoons om mee te vergelijken. De twee beste telefoons hebben een prachtig 18:9-scherm, een krachtige low-light camera, IP68-bescherming en een koptelefoonaansluiting: veel vakjes waarnaar mensen zochten zijn aangevinkt.

In maart 2018 bracht Samsung de volgende generatie telefoons uit: De Samsung Galaxy S9 en S9+ die de S8 en S8+ vervangen. Ook al zijn er veel subtiele veranderingen of veranderingen aan de binnenkant, toch bleef de buitenkant van de Galaxy S9 en S9+ doen denken aan zijn voorganger, en velen klagen erover dat er geen belangrijke upgrade is gekomen.

Maar als andere smartphonefabrikanten langzamerhand het innovatieve ontwerp van Samsung beginnen in te halen, zou dan het iteratieve ontwerp van de Galaxy S9 en S9+ in de schaduw van zijn concurrenten blijven of zou het de beste smartphones van dit jaar zijn?

Camera

Een van de grootste upgrades van de Galaxy S9 is de substantiële wijziging aan de toch al krachtige low-light-camera. Terwijl andere smartphonefabrikanten een “vast diafragma”-lens voor alle telefoons gebruiken, kan de Galaxy S9-serie schakelen tussen de “wijd-open” f/1.5-lens en de veel scherpere f/2.4-lens door de "dubbele diafragmaopening"-technologie. Dit houd in dat je tijdens het fotograferen in f/1.5 een veel breder gat krijgt waar licht doorheen kan gaan; werkt bijna net als een menselijk oog om aan te passen aan donkere of heldere omstandigheden. Hiermee worden de cameraprestaties aanzienlijk beter bij situaties waar niet veel licht is.

Maar een diafragma van f2.4 heeft ook zijn voordelen. Foto's zijn meestal veel gedetailleerder en scherper bij een kleiner diafragma. Samsung heeft een innovatieve mix van software en hardware gebruikt om te bepalen welk diafragma te gebruiken op basis van de huidige lichtomstandigheden.

De S9 biedt in tegenstelling tot het vorige model ook een nieuwe telelenscamera die Live Focus ontgrendelt; de portretmodus-versie van Samsung. Dit is niet te vinden in de normale S9.

De beeldverwerking is ook verbeterd doordat Samsung het succes van Google heeft opgemerkt. Dit jaar hebben ze hun eigen oplossing die gebaseerd is op de HDR+-algoritme van Google om beeldruis te verminderen. Zoals we al in ons vorige artikel hebben besproken, gebruikt de Galaxy S9 ook meerdere beelden en combineert deze met machinaal leren om een scherpere en geruisloze afbeelding te maken. Meer informatie over de berekentechniek die ze gebruikten zie je hier.

Audio

Een van de meest voorkomende klachten over de Galaxy S8 en S8+ is de solo-luidspreker aan de onderkant. De luidsprekers van de Galaxy S9 zijn geüpgraded naar een aan de onderkant en een aan de voorkant, waarvan Samsung zegt dat het geluid 1,4 keer harder is dan die in de S8.

Door de combinatie van het AKG-afgestemde geluidsprofiel en de Dolby Atmos-verbeteringen is het mediagebruik op de telefoon verbazingwekkend. Het door de luidsprekers geproduceerde 3D-geluid is helder en luid en doordat de koptelefoonaansluiting is bleven behouden, is het een consumentvriendelijkere ervaring die veel mensen zouden waarderen.

Scherm

    

Het nieuwe Infinity Display heeft ook een upgrade in efficiëntie en kleurweergave gekregen. Met dit display van de nieuwe generatie heeft Samsung een paar problemen opgelost waarmee oude modellen van de S8 werden geplaagd.

Klachten zoals een overdreven roodheid bij lage helderheid en een onnauwkeurige beeldvorming van de kleur wit zijn bij de S9 en S9+ opgelost. Tot op heden worden de Galaxy S9 en Galaxy S9+ beschouwd als een van de meest kleurnauwkeurige schermen op de markt. Media zoals films en tv-programma's zullen er helder en levendig uitzien omdat het ook voldoet aan de HDR-videospecificaties. Het scherm is een echt juweeltje voor alle media-liefhebbers.

Conclusie

De Samsung Galaxy S9 en S9+ zijn zeer aantrekkelijk voor iedereen die zijn huidige apparaat wil upgraden. Deze twee apparaten zijn gericht op het verfijnen van de voordelen en het verminderen van de nadelen. De S9 en S9+ hebben alle goede dingen van de vorige generatie telefoons overgenomen en deze verder verbeterd. Een werkelijk uitstekende telefoon voor 2018.

 

Samsung Galaxy S9 en S9+ >>

>>Om te registeren voor meer informatie: [REGISTREREN]<<

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
04. 2018 APR BLOG
 
 
 
 

Jeffrey Wong has joined the document.

 

26 maart 2018

Tips over hoe je aan de slag kunt gaan met luchtfotografie door je drone te gebruiken

De verschillende perspectieven die door drones worden aangeboden, kunnen worden gebruikt om memorabele momenten te maken, en het zomergevoel is moeilijker opnieuw te creëren dan andere tijden van het jaar. Als je van plan bent om luchtfoto's te maken, dan heeft eGlobal Central een paar tips voor jou waarmee je aan de slag kunt gaan.

Kies een drone met goede cameramogelijkheden

  

Drones worden steeds vaker gebruikt in de professionele fotografie en steeds meer fotografen gebruiken deze om opnamen te maken die voorheen niet mogelijk waren.

De DJI Mavic Air is een van de beste keuzes uit de vele drones die voldoen aan de behoeften van veel hobbyisten of liefhebbers van de luchtfotografie.

De prachtig ontworpen drone is niet alleen eenvoudig te bedienen, te vouwen en te dragen, maar het heeft ook een 1/2.3” 12-megapixel CMOS-sensor en een f/2.8-lens met een 35-mm equivalente brandpuntsafstand van 24 mm die geweldige prestaties bij weinig licht biedt vergelijkbaar met andere drones op de markt.

Er zijn andere goede alternatieven, maar drones zoals Mavic Air hebben simpelweg veel waarde door de rijke en krachtige specificaties.

 

Rekening houden met belichtingsomstandigheden

    

Net als bij alle andere soorten fotografie moet er rekening gehouden worden met de belichting. Met drones heb je toegang tot een zeer intelligent cardanisch systeem. De cardanische ophanging verbetert niet alleen de soepelheid van de video, maar voorkomt ook dat er trillingen ontstaan in situaties met zeer weinig omgevingslicht.

Dit betekent dat opnamen bij zonsondergang, zonsopkomst of late nachten er adembenemend uitzien op de meeste luchtfoto’s.

Je kunt ook een drone kiezen met goede prestaties bij weinig licht. De DJI Mavic Air wordt geleverd met eenvoudig te gebruiken belichtingssoftware die je kunt gebruiken om High Dynamic Range-foto's (of HDR) te maken. Hoewel het een beetje verwerking vereist met de ingebouwde software, zien de eindresultaten er vaak uit alsof het is gemaakt met een kwalitatief betere camera.

 

RAW is koning

Net als traditionele fotografie is fotograferen in RAW-formaat de beste manier. Met RAW heb je de mogelijkheid om fouten te corrigeren zonder dat de kwaliteit noemenswaardig vermindert.

Ook al moet je er altijd voor zorgen dat je “het goed in de camera krijgt". Met RAW-formattering krijg je een tweede kans om de gewenste foto te maken - de eerste kans is wanneer je de foto maakt; de tweede kans is wanneer je de afbeelding in de RAW-converter bewerkt. Met de DJI Mavic Air kun je een geweldige sensor combineren met de flexibiliteit van RAW-afbeelding.

 

Gebied en condities van het vliegen

Het wordt altijd aanbevolen om met een drone te vliegen op een veilige en open plek. Hoewel de Mavic Air mobiel genoeg is om stedelijke omgevingen of krappe plekken te doorkruisen, wordt dit over het algemeen niet aanbevolen omdat er kans is op botsingen en verwondingen. De optimale plek voor het vliegen met je drone is een open gebied met weinig of geen hoge gebouwen in je directe omgeving.

 

Algemene beveiliging en veiligheid - Controle op wetgeving en etiquette

Door de strengere regelgeving die ingevoerd is door overheidsorganisaties overal ter wereld, is het vaak moeilijk om te weten wat de juiste etiquette is voor het vliegen met een drone. Hier zijn enkele regelgevingen die de meeste entiteiten gemeen hebben:

• Je moet je drone binnen de Visual Line Of Sight of VLOS houden
• Je moet niet hoger dan 90 tot 120 meter vliegen
• Drones mogen niet vliegen boven luchthavens of in de buurt van een actief luchtruim
• Drones mogen niet vliegen boven grote menigten, stadions of sportevenementen

Raadpleeg je plaatselijke wetgeving bij de regelgevende instantie voor de luchtvaart in de regio om veilig te kunnen vliegen.

 

>>Om te registeren voor meer informatie: [REGISTREREN]<<

 

 

 

 

 

 

 

12 maart 2018

4 eenvoudige manieren om ruimte vrij te maken op je Android-telefoon

In de tijden van 4K-videobestanden, foto’s met hoge resolutie, downloads van Netflix en High-Fidelity-muziek kan de opslagruimte op je Android-telefoon snel opraken. Hier zijn 4 eenvoudige tips die kunnen helpen om meer opslagruimte op je mobiele apparaat te krijgen.

 

Ongebruikte applicaties verwijderen

  

We kennen allemaal de map met applicaties die op je startscherm staat en spreekwoordelijke informatie verzamelt. Je hebt er al maanden niet meer op geklikt en regelmatig zie je hiervan een update in de Play Store. Om te voorkomen dat deze apps bij elke update kostbare opslagruimte inneemt; kun je deze verwijderen en daarmee je telefoon een groot plezier doen.

Hoewel elke app vrij klein is, zal je verstelt staan hoeveel ongewenste bestanden elke app verzamelt.

 

Cache wissen

        

Het wissen van de cache is een tijdelijke oplossing voor problemen met te weinig opslagruimte. Door de cache van de applicatie te wissen kun je tijdelijk ongewenste bestanden verwijderen die je waarschijnlijk niet meer nodig hebt. Dit is snel en eenvoudig te doen, maar uiteindelijk bieden deze cachebestanden een snellere ervaring voor je Android-apparaat.

Op de meeste telefoons kun je de cache van de applicatie wissen via de opslagpagina in Instellingen.

 

Een back-up van je foto's maken en deze verwijderen via Google Foto's

        

Een van de beste applicaties die nog niet is opgemerkt, is de gratis app Google Foto's in de Play Store. Google Foto's is beschikbaar voor zowel iOS als Android en biedt onbeperkte back-ups voor al je foto's en video's met een zeer hoge resolutie.

Google Foto’s weet ook van welke inhoud al een back-up is gemaakt en veilig van je apparaat kan worden gewist. Tik gewoon op de knop "verwijderen" en maak snel ruimte vrij zodat je de volgende applicatie kunt downloaden.

 

Gegevens verplaatsen naar je SD-kaart

Tegenwoordig is de SD-kaartsleuf nog maar zeer zeldzaam, en er zijn nog maar een paar telefoons over met verwijderbare opslag. Maar als jij een van de gelukkigen bent die een dergelijk telefoon heeft, dan kun je altijd extra opslagruimte toevoegen voor een fractie van de prijs van een nieuwe telefoon.

Als je een SD-kaart hebt, dan kun je gedownloade media van apps zoals Netflix, Spotify of Amazon Prime Video verplaatsen door de opslaglocatie op te geven. Hiermee krijg je voldoende vrije ruimte voor games en apps, terwijl al je media kunt downloaden tegen een klein aankoopbedrag.

 

>>Om te registeren voor meer informatie: [REGISTREREN]<<

 

 

 

 

 

 

26 februari 2018

5 hacks om je tablet weer tot leven te brengen

Heb je tijdens de feestdagen een nieuwe tablet gekregen? Vraag jij je af of je de oude moet afschrijven? Maak je maar geen zorgen, hier zijn 5 coole hacks om een oude tablet die je niet meer gebruikt weer te gebruiken. 

 

 

Een tweede desktopmonitor

Er zijn zoveel situaties waarin twee dingen beter zijn: Twee borden nacho's, twee huizen, twee honden en nu: twee monitoren. Met een eenvoudige app kan je je werkplek in een mum van tijd uitbreiden.
Een tweede monitor helpt niet alleen met het beheren van je workflow, maar je ziet er ook een stuk cooler uit.

 

Een budget spraakbesturingshub

Wil je het moderne gemak gebruiken als een virtuele assistent, maar je vindt het prijskaartje van de HomePod of Google Home niet rechtvaardig? Je smartphone of tablet kan afgezien van de 360-graden luidspreker en de verbeterde microfoon vrijwel hetzelfde doen.
Een oude tablet kan met dezelfde spraakopdrachten en service worden gebruikt om de virtuele assistentrespons te simuleren.

 

Een speciale bedieningspaneel voor multimedia

In het tijdperk van Chromecast, Roku en Apple TV gaan we nu over van traditionele kabel-tv naar on demand-inhoud. Je oude tablet kan je gebruiken als vervanging voor je afstandsbediening om snel en eenvoudig de streams via Netflix, Spotify of Pandora te bedienen. Het scherm is veel groter dan je smartphone en dankzij het platte scherm en het lichte gewicht is het eenvoudig op te bergen en te gebruiken.
Een oude tablet is ideaal voor comfortabele avonden met het hele gezin op de bank.

 

Een budget babyfoon

Met alleen wifi, een camera en een microfoon kan iedereen zijn oude tablets gebruiken als een redelijk budgetvriendelijke babyfoon. Het is misschien geen volledige vervanging voor een babyfoon, maar voor mensen met een beperkt budget kan de oude tablet ook prima werken.
Dormi - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sleekbit.dormi

 

Een goedkope domotica (huisautomatisering)

Als je huis helemaal vol zit met slimme apparaten, zoals de Nest-thermostaat, Philips Hue-lampen of zelfs een broodrooster met Griffin Technology, dan kan je met je smartphone waarschijnlijk sommige, zo niet al je apparaten bedienen.
Waarom zou je dan niet al die apparaten op je tablet installeren en verbinden, aanzetten en op de muur monteren? In plaats van deze te gebruiken als onderlegger, kan je het nu als een slimme hub gebruiken om je huis te bedienen.

 

>>Om te registeren voor meer informatie: [REGISTREREN]<<

 

12 februari 2018

Opnemen bij weinig licht, magie van Google: Volgende niveau smartphonefoto's

Terwijl de smartphonecamera’s langzamerhand veel compactcamera ‘s gaan vervangen, is er nog steeds een aspect waar ze op achterblijven: Opnemen bij weinig licht. Smartphones zijn zelfs met de nieuwste technologie nog steeds beperkt door de kleine sensoren; met minder goede foto’s als resultaat.

Maar met een paar ingenieuze aanpassingen in de software bracht een werknemer van Google de smartphones naar een hoger niveau dan ooit tevoren. Hij had een smartphone gemaakt die opnamen kan maken die vergelijkbaar zijn met een digitale spiegelreflexcamera.

Florian Kainz werd geïnspireerd door het bestaande framework dat al gebruikt werd door een andere Google-onderzoeker, en slaagde erin om de bestaande code van de SeeInTheDark-app te gebruiken en deze voor de fotografie verder te verbeteren. De applicatie die hij ontwikkelde kan in plaats van één foto tot 64 foto's snel achter elkaar maken. Met de in de app ingebouwde handmatige bediening kon hij ook de parameters zoals ISO, belichting en scherpstelling instellen.

Het werkelijke proces is vrij eenvoudig. Met een paar eenvoudige lagen in Photoshop en een beetje nabewerking heeft Kainz een smartphone gemaakt die foto’s kan nemen met verbluffende kwaliteit.

Verwacht niet dat deze functie binnenkort in nieuwe smartphones wordt gebouwd. De app die Kainz gebruikte was alleen maar een experimentele versie van de software die al te vinden is in de Pixel-serie van Google. Misschien kan Google in de nabije toekomst andere fabrikanten een licentie geven om deze verbazingwekkende techniek in hun eigen camerasoftware te gebruiken.


    

Met dat gezegd te hebben, de huidige Pixel 2 en Pixel 2 XL hebben de functie om opnamen te maken bij weinig licht vanwege een variatie van deze software in de HDR+ modus. De Pixel 2 en Pixel 2 XL kan zelfs zonder enige aanpassing hoogwaardige afbeeldingen bij weinig licht produceren, vergelijkbaar met digitale spiegelreflexcamera's.

 

Meer details:
Google Pixel 2 XL 128GB

 

Referentie:
https://research.googleblog.com/2017/04/experimental-nighttime-photography-with.html

 

>>Om te registeren voor meer informatie: [REGISTREREN]<<

18 januari 2018

De Canon 5D Mark IV En De 6D Mark II Naar Hun Lage Lichtgrenzen Drukken

Met bijna twintig jaar ervaring achter de rug is Phil Hart een fotograaf met wereldfaam die gespecialiseerd is in het vastleggen van de wonderen van de nachtelijke hemel. Eerder dit jaar reisde hij naar de grenzen van Noord-Canada en legde de Aurora Borealis vast. De twee camera's Canon 5D Mark IV en de 6D Mark II werden in de vrieskou tot de uiterste grenzen gedreven.

  

Met de 5D Mark IV werd de video opgenomen met een max ISO van 32.000. Hoewel het 1080p-beeldmateriaal in de eerste instantie wat luidruchtig was, werd het snel opgelost met behulp van de Adobe After Effects. Samen met de geweldige Canon- en Sigma ART-lenzen waren de onaangetaste bestanden nog steeds goed bruikbaar, gezien de sensoren die werden gebruikt.

De Canon 6D Mark II werd ook gebruikt om de aurora's in 4K vast te leggen. Dankzij een kleine verbetering van de helderheid en het contrast in Adobe Premiere Pro leek het alsof het beeldmateriaal werd opgenomen met een veel hoogwaardiger camera.

Aangezien de aurora maar een paar minuten volhield, moest je zelfs voor de opname volledig voorbereid zijn. Niet alleen werd de hoge ISO gecompenseerd met de ruisonderdrukking-plugin: Je moet er ook voor zorgen dat je altijd gereed bent om foto's te maken in de omgeving.

 

Om vergelijkbare resultaten met de afbeeldingen te krijgen, kun je deze stappen volgen:

1.   Zorg ervoor dat je in een donkere omgeving bent; hoe donkerder, hoe beter

2.   Zorg dat je een statief hebt, een lens met een brede opening en dat je op afstand kunt activeren

3.   Fotografeer bij lange belichtingstijden een lage ISO of hoge ISO met lage belichting.
      (Houd er rekening mee dat: Hogere ISO’s betekent meestal luidruchtigere foto’s)

4.   Stem de ruis en kleuren af in Adobe Photoshop

 

Als je je eigen kit wilt aanschaffen, dan kun je het hier vinden:

Canon EOS 5D Mark IV

Canon EOS 6D Mark II

Canon EF 16-35MM F2.8L III USM Lens

 

>>Om te registeren voor meer informatie: [REGISTREREN]<<

 

1 december 2017

Onze Favorieten Voor De Feestdagen!
Geweldige Cadeaus Voor Je Vrienden En Familie

 

Herinneringen vastleggen

 

 

Fujifilm SP-3

Met de nieuwste draagbare printeroplossing van Fujifilm kan je direct herinneringen afdrukken en bewaren. Dankzij een uitgebreide companion-app is dit een must voor iedereen die herinneringen wil afdrukken en vastleggen. 

 

GoPro Hero6

Als je een actiecamera wilt om je adrenaline-verhogende sporten vast te leggen, dan is er geen betere camera om aan te bevelen dan de GoPro Hero6. Dankzij het geheel nieuw ontwerp neemt de GoPro Hero6 nu ook in 4K op en het toestel is waterbestendig. Een perfecte camera voor iedereen die een enthousiaste fitnessjunk is!

 

Instax Mini 90 NEO

De Fujifilm Instax 90 NEO is een instantcamera voor alle gelegenheden en ideaal voor familiefeesten of als cadeau voor jongeren. Het maakt niet uit of je met vrienden op stap gaat of met je gezin op het strand bent, de Instax 90 NEO vertelt jouw verhaal in een handomdraai. Een geschenk van echt onschatbare waarde voor iedereen die vluchtige momenten wil vastleggen.

 

Canon 1300D met 18-55mm lens

 

De Canon 1300D is een must voor iedereen die zich door middel van fotografie wil uitdrukken. De 1300D brengt je creativiteit tot leven en stelt je in staat foto's te maken die je nooit voor mogelijk hebt gehouden. De 1300D legt in korte tijd duizend woorden vast omdat deze toegang heeft tot honderden verschillende cameralenzen.

 

Zhiyun Smooth Q

        

Een geweldig cadeau voor iedereen die video-opnamen naar een hoger niveau wil brengen. Dankzij de gekalibreerde motor zorgt de Smooth Q voor perfecte gestabiliseerde opnames, zelfs op de hobbeligste wegen. Met een groot aantal pan- en opnamemodi is de Zhuyin Smooth Q de perfecte aanvulling voor elke videojunk.

 

Fitnessjunk

 

Samsung Gear Sport

          

De Samsung Gear Sport is de smartwatch voor fitnessliefhebbers. Dankzij alle voorzieningen van een moderne smartwatch en de kracht van een fitnesstracker is de Gear Sport de perfecte aanvulling tijdens het stedelijk joggen of zelfs in de sportschool. Samen met Samsung Pay is de Samsung Gear Sport een must voor stedelijke fitnessers!

 

Jaybird X3

De Jaybird X3s is een van de beste koptelefoons op de markt voor het trainen, en blijkbaar ook een van de beste Bluetooth-koptelefoons die er is. Dankzij het lichtgewicht en dun ontwerp, en een schrikbarend lange levensduur van de batterij, is het waarschijnlijk moeilijk om een veel betere koptelefoon te vinden.

 

Fitbit Alta HR

De slogan voor Fitbit is altijd als eerste fitness geweest. Hun Fitbit Alta HR is geen uitzondering op die regel. De Fitbit Alta HR heeft een groter scherm dan zijn voorganger, een complete reeks sensoren, en unieke software zoals op concurrentie gebaseerde doelen om je te motiveren meer te doen. Train slimmer en volg je gezondheid met de Fitbit Alta HR!

 

 

Muziekliefhebbers

 

Sony MDR-1000X

Sony is een van de toonaangevende fabrikanten van koptelefoons ter wereld en de MDR-1000X biedt een audiokwaliteit van wereldklasse en een uitzonderlijke actieve ruisonderdrukkingstechnologie. Dit betekent dat je van de buitenwereld kunt verbergen en je concentreren op je favoriete deuntjes. Het maakt niet uit of je uit de buurt van de kinderen wilt zijn of juist het gezoem van de vliegtuigmotor niet wilt horen; de MDR-1000X is een echte must voor elke muziekliefhebber!

 

Workaholics

MacBook Air (2017)

De MacBook Air (2017) wordt beschouwd als het werkpaard en het hoofdbestanddeel van veel kantoren en klaslokalen. Het is licht, krachtig en het belangrijkste: betrouwbaar. Er is een reden waarom deze laptop zo veel jaar de koning van laptops is gebleven en met de nieuwe upgrades in de MacOS, is het nog aantrekkelijker geworden voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige ervaring.

 

Android-fans

 

Samsung Galaxy Tab S3

De Samsung Galaxy Tab S3 is de nieuwste en krachtige maar toch een lichtgewicht tablet van Samsung. Het is een aanvulling voor de jongeren en een productieve toestel voor oudere fans. Het AMOLED-scherm biedt heldere, levendige kleuren en een verbluffend scherp scherm. Dankzij de zeer geprezen S-Pen die zijn weg in de tablets heeft gevonden, is het een zwaargewicht in de productiviteit als je dat nodig hebt. Ideaal voor tieners of zakenmensen!

Huawei Mate 10

De Mate 10 heeft een speciale AI-processor dat ontworpen is door Huawei en beschikt over de meest intelligente software die je op smartphones aantreft. De Mate 10 zoekt niet alleen op intelligente wijze uit wat er voor de camera’s gebeurt en het past niet alleen de instellingen voor de beste foto’s aan, het toestel biedt ook de snelste vertaalervaring voor een smartphone. De Huawei Mate 10 is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een telefoon dat een echt werkpaard is!

 

Krest Geschenken Gids
>> Koop Nu!


De Bezorging Deadline komt dichterbij
- 14 December 2017 voor makkelijk bereikbare gebieden
- 12 December 2017 voor afgelegen gebieden
>> Meer Details

 

 

 

 

21 november 2017

Black Friday & Cyber Monday Gids

1.       Fujifilm SQ10

De Fujifilm SQ10 is ontworpen met Instagram in gedachten en is misschien wel een van de handigste gadgets die je voor de komende feestdagen kunt krijgen. Het is niet alleen eenvoudig om Instagram-momenten te uploaden, vast te leggen en te delen, maar iedereen kan ook een herinnering bewaren met de ingebouwde printer in de camera.

 

2.       Zhiyun-Tech Smooth-Q Smartphone Gimbal

Heb je altijd al willen weten hoe je geweldige en soepele video's kunt maken zonder dat je je blauw betaalt? De Smooth Q is een betaalbare optie voor alle geïnteresseerde videomakers. Met een speciale app die allerlei soorten functies heeft, van “Volgen” tot het handmatig aanpassen van de pitch van je telefoon, is de Zhuyin Smooth Q een echt cadeau voor iedereen die graag video's op zijn telefoon maakt.

 

3.       Google WIFI

Google WIFI wordt aangeprezen als de meest intelligente WIFI-router op de markt. Op intelligente wijze wordt je netwerk thuis aangepast zodat het optimaal werkt. Je hoeft niet langer te goochelen met setup-assistenten of te verplaatsen om het beste bereik te krijgen. Google WIFI doet dat allemaal met een eenvoudig te begrijpen app.

4.       iPad 9.7 (2017)

Als je een aantal functies van de iPad Pro wilt, maar zonder een prijsverhoging, dan is voor jou de iPad 9.7” 2017 de beste tablet voor het komende seizoen. Hoewel het niet beschikt over het ProMotion-display of de nieuwste A10X, is het nog steeds supersnel voor de dagelijkse taken. De iPad 9.7” is nog steeds een serieuze concurrent van de tablets wat betreft het spelen van games of het uitvoeren van lichte bewerkingen.

 

5.       Dyson Supersonic Haardroger

De Dyson Supersonic is de nieuwste innovatie van het Britse technologisch bedrijf. De nadruk ligt op het gewicht en de intelligente technologie die in de droger is ingebouwd om te voorkomen dat je haar te warm wordt. Het is een must voor iedereen die na het douchen droog en pluizig haar willen hebben.

6.       JBL Pulse 3

De JBL Pulse heeft een verbluffend glanzend design met lampjes die over de lengte van de luidspreker lopen terwijl deze meedeinen met het nummer. De Pulse 3 heeft 360-graden luidsprekers die ervoor zorgen dat iedereen eromheen kan meezingen! Je voegt een beetje gevoel aan je feestje toe met deze geweldige luidspreker.

 

7.       JBL Flip 4

Als je op zoek bent naar zuivere muziek, dan is de JBL Flip 4 iets voor jou. Met het klassieke JBL-design is de Flip de minder blitse versie van de Pulse 3. In combinatie met het duurzaam en draagbaar design voelt het net alsof je een live-band in je broekzak hebt. Hoewel het geen coole lampjes heeft, is de huiveringwekkende bas en de constante dreun van je favoriete nummer ontzagwekkend voor iemand in dezelfde kamer.

 

8.       Huawei P10 Lite

“Goede telefoons worden steeds goedkoper. En goedkope telefoons worden steeds beter.” - Marques Brownlee

De Huawei P10 Lite is geen uitzondering op deze regel. De telefoon heeft een premium glasconstructie en eerlijk gezegd naar onze mening een van de meest verbluffende kleurenschema van 2017. De kwaliteit is veel hoger dan verwacht van een telefoon met gemiddeld prijskaartje. De EMUI van de telefoon draait op Android 7.0 en de razendsnelle nieuwe CPU, die is ontworpen en gemaakt door Huawei, verwerkt alles wat erop wordt gegooid. Een must voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare optie in de wereld van dure toestellen.

 

9.       DJI Mavic Pro

Altijd al je eigen drone willen hebben? De Mavic Pro is een uitstekende camera die veel mobieler is dan zijn voorgangers. Het is een perfecte instap-drone voor iedereen die met zijn hobby bezig wil zijn.

10.   Samsung Gear Sport

Hoewel er veel sierraden op de markt zijn, komt er niet iedere dag een horloge op de markt voor de fitness. De Samsung Gear Sport is voorzien van zwem-tracking en de verbeterde binnenwerk van de Gear S3. Het horloge heeft de slimste technologie en met het aantal functies dat je krijgt, is het werkelijk een koopje.

 

11.   Dyson Absolute Draadloze Stofzuiger

 

De Dyson Absolute heeft de befaamde V8-motor voor betere efficiëntie en reinigingskracht. Behalve het post-motorfilter wordt de Dyson Absolute ook geleverd met twee eenvoudig te verwisselen koppen en de accu heeft een zuigkracht van 40 minuten. Een must voor elk huishouden!

 

19 oktober 2017
 

Hands on Review voor de Samsung Galaxy Note 8

 

Een van de beste gadgets die dit jaar uitkomt is natuurlijk de Samsung Galaxy Note 8. Met het bekende, glad gebogen behuizing van de Note 7 van vorig jaar behoudt de Note 8 hetzelfde design, maar met enkele opmerkelijke upgrades. Allereerst is natuurlijk het dual camerasysteem. Veel fabrikanten hebben hun eigen methode om twee camera’s te beheren, maar de Galaxy Note 8 heeft ervoor gekozen om de “zoom” te implementeren. Met de zoomlens kan je nu zoomen en verbazingwekkende stabiele foto's maken (dankzij de OIS op beide camera's) en een nieuwe staande modus-achtige functie, Live Focus genoemd. Maar dit is slechts een van de vele upgrades die Samsung aan de Note 8 heeft toegevoegd. Hier zijn paar andere kenmerken waarvan we denken dat ze speciale vermelding verdienen. 

 

Het Infinity Display

 

Dit jaar heeft Samsung net als voor de rest van hun toestellen gekozen voor een upgrade van de Note-lijn met de nieuwe beeldverhouding in de Galaxy S8-serie. Met het Infinity Display (in onze vergelijking toegekend als de beste smartphone-schermen in 2017) wordt de voorkant van de telefoon bedekt en de bezels (randen) als lucht onzichtbaar. Het AMOLED-display is een waar kunststuk. Samsung staat bekend om de opvallende kleuren en de marktleidende contrastverhoudingen en de displays staan ook bekend om hun uitstekende kwaliteit en echtheid. De Note 8 is nog beter geworden door het display helderder en echter te maken dan ooit.


De onmiskenbare 1240 nits of 75% helderder display dan die van de iPhone 7 zorgt voor meer helderheid waardoor de beelden en de tekst gemakkelijker te zien zijn in direct zonlicht. Bovendien heeft de Note 8 ook de mogelijkheid om het display naar zeer lage helderheidsniveaus te brengen. Het scherm wordt naar slechts 2 nits gebracht, waardoor het ‘s nachts of in het donker comfortabeler kan worden gebruikt. 

 

 

Waterdicht

Voor de meeste mensen is de IP-waarde een ander groot voordeel. Voor degenen die niet weten wat dit bekent: de IP-waarde zegt hoe "dicht" een telefoon is. Bijvoorbeeld, de iPhone X heeft het beschermingsniveau IP 66 terwijl de Samsung Galaxy Note 8 is beoordeeld met een IP 68-certificering, en dat betekent dat het 30 minuten ondergedompeld kan worden en stofdicht is.
Het klinkt misschien niet zo bijzonder, maar voor die zeldzame ongelukken waar er iets op je telefoon valt, zal je opgelucht ademhalen als het gaat om die kleine dingen. En het belangrijkste is dat er nog steeds een koptelefoonaansluiting is.

 

 

Batterij en opladen

De levensduur van de batterij is al jaren een sterk punt geweest van de Samsung-telefoons. Met alle nieuwe energiebesparende functies van de Samsung Experience en de verbeteringen in de batterijtechnologie kan de Note 8 nu langer mee in het dagelijks gebruik en is de algemene levensduur van de telefoon langer. Dankzij een 3.400 mAh batterij is de Note 8 ideaal voor intensieve gebruikers die het volledige werkdagen gebruiken en zelfs voor lichte gebruikers die het soms gebruiken. Samsung belooft ook dat de batterij niet zo snel aan capaciteit verliest als de vorige generaties, waardoor je investering veel langer meegaat.

Maar als de batterij toch te snel leeg gaat, kan je het snel opladen met de Adaptive Fast Charge van Samsung. Met de Adaptive Fast Charge kan je de Note 8 in 45 minuten opladen en een dag gebruiken. En wist je dat er ook draadloos snel opladen is?

 

 

Samsung Experience en S-Pen

 

 

Hoe is de software-ervaring op de telefoon met al deze nieuwe functies? Hoewel eerder de Touchwiz UX altijd aan de langzame kant is geweest, heeft de Android Nougat een echt nieuw leven in de Samsung-apparaten gekregen. Dankzij de verdere optimalisaties waarvoor Samsung heeft gezorgd, is de nieuwe "Samsung Experience" op Android 7.1.1 iets heel speciaals. Soepel en vol met functies zoals Live Focus in de camera, geanimeerde berichten, Edge UX en natuurlijk de optimalisaties van de S-Pen. De S-Pen brengt een ongekende stylus-ervaring op telefoons, met bijna belachelijke hoeveelheden drukniveaus en Note-specifieke productiviteitsaanpassingen, zoals Live Messages en Screen-Off Memo. Elke functie zorgt ervoor dat de Note-serie iets nieuws krijgt, waardoor het apparaat zorgt voor een balans tussen productiviteit en plezier!

 

 

Accessoires

Om je Note 8-ervaring nog geweldiger te maken, hebben we een lijst van accessoires voor je nieuwe Galaxy Note 8 samengesteld.

1.       Samsung Galaxy Note 8 Clear View Cases– Eerlijk gezegd een van de mooiste behuizingen; de Clear View-behuizing zorgt ervoor dat je nieuwe telefoon krasvrij blijft, terwijl er nog steeds meldingen op de voorkant van de behuizing worden getoond. Het is de perfecte balans tussen gebruik en esthetiek. 

2.       Gear 360 (draagbare versie)– Maak je eigen 360-graden video's met de Gear 360. Begin te vloggen in 360-stijl of gebruik het panorama om momenten in verbluffende helderheid vast te leggen.

3.       Gear VR (Note 8 editie)– Nadat je je video's op de Gear 360 hebt opgenomen, moet je het ook op een of andere manier afspelen! Ga helemaal op in VR met de nieuwe Gear VR voor de Galaxy Note 8 en geniet van video's in je eigen virtuele bioscoop.

4.       DEX Station- Wil je je telefoon soepel transformeren in een volwaardige pc? Nou met de DEX-station kan je je Note 8 gebruiken als een productiviteitsmonster! Zet je telefoon om en ervaar het als een desktop, en je zult je verwonderen over hoe eenvoudig en handig het is om je telefoon naar je werkstation te converteren.

5.       Draadloos Adaptieve Fast Charge pad (niet op voorraad)– De telefoon draadloos opladen met de Adaptive Fast Charge Pad. Nu kan je je telefoon sneller opladen dan de vorige generatie en alles draadloos doen.

6.       SD-kaarten– Wat is het nut om het prachtige Infinity Display te hebben als je maar een paar tv-shows kunt laden? Bekijk al je films en shows in prachtige 4K, alles op je 256 GB SD-kaart opgeslagen.

7.       SchermbeschermersBescherm je telefoon met een schermbeschermer. In combinatie met de Clear View Case. Het beschermt je nieuwe Note 8 tegen de meeste krassen en druppels. 

 

 

 

Koop Nu >> Samsung Galaxy Note 8

 

19 september 2017

DJI Mavic Pro vs DJI Spark

 

Prijs

Laten we eerst het meest voor de hand liggende opmerken. De Spark leidt je al rond voor ongeveer 400 - 500 euro en de Fly More combo (die we later nog bespreken) kost je 600 - 700 euro. Maar de Mavic Pro heeft een prijs van 850 - 950 euro, en dat is bijna het dubbele van de DJI Spark. De Fly More combo kost ongeveer 1150 - 1250  euro. 

 

 

Voordelen van de Spark

1.       Afmeting

Een van de beste en meest voor de hand liggende kenmerken van de Spark is de kleine afmeting. Tijdens het vliegen neem het erg weinig ruimte in beslag en past in kleine ruimten. Dankzij de kleine afmeting en licht gewicht is de drone ook rustiger en minder zichtbaar. De Spark is zo klein dat het makkelijk in kleine tassen meegenomen kan worden.

 

2.       Gemak

Behalve dat het zo klein is, kan de Mavic ook vliegen zonder een speciale DJI-controller. Je kunt de kleine drone ook vanaf je telefoon laten vliegen, dus je hoeft je controller niet mee te nemen. Het kan zelfs zonder telefoon worden gebruikt, omdat de Mavic standaard bedieningen heeft waarmee je de drone kunt laten bewegen, een selfie maken en zelfs terug kunt halen om te laten landen.

 

3.       Nieuwe functies

De Spark is een nieuwere drone van DJI. Als voordeel heeft het een aantal softwarefuncties die niet op de Mavic Pro zitten. Deze twee functies zijn de modi ShallowFocus en nieuwe Pano (panoramisch). Met de functie ShallowFocus kun je foto's maken die een geringe scherptediepte hebben, waardoor je een wazige achtergrond en een scherp object krijgt. De nieuwe Pano-modi zorgen voor grotere en gedetailleerde panoramafoto's.

 

 

Voordelen van de Mavic Pro

 

1.       Afmeting

Wacht even, wat? De afmeting is toch een voordeel van de Spark? Ja. De Spark is kleiner, vooral als de drone klaar is om te vliegen. De Mavic Pro heeft echter knikarmen waardoor het bij transport of opslag niet veel groter is dan de Spark. Dus als het gaat om transport of opslag, dan is de Mavic Pro niet echt nadelig. En ook al is het groter, met de betere obstakelherkenning kan het obstakels opsporen die kleiner en verder weg liggen, en het kan ook door kleine ruimtes reizen.

 

2.       Professioneel

Er bestaat er geen twijfel dat de Mavic Pro een professionele drone is. Met de speciale en betere controller (als je de Fly More combo voor de Spark koopt) heeft het ook een beter gebruiksbereik. De Mavic Pro stuurt en navigeert veel sneller dan de Spark. Als je nauwkeurigheid en precisie tijdens je opname nodig hebt, dat zal de Mavic Pro dit beter en betrouwbaarder doen dan de Spark.

 

3.       Hogere snelheid en langere levensduur van de accu

Als je denkt dat de snelheid van de drone niet belangrijk is, dan kan je misschien tevreden zijn met de Spark die een snelheid van 50 km/u heeft, Maar de Mavic Pro heeft een snelheid tot 60 km/u, net zo snel als een auto. Het is ook belangrijk om op te merken dat als je de obstakelvermijding moet activeren, dat de snelheid van de drone daalt tot respectievelijk 35 km/u en 10 km/u.

De accu van de Mavic Pro gaat ook langer mee. De geadverteerde vliegtijd van de Mavic Pro is 27 minuten en van de Spark 16 minuten. In onze tests hebben we vliegtijden van ongeveer 23 minuten en 12-13 minuten gemeten.

 

4.       Videokwaliteit

Als laatste en het belangrijkste is de 4k videokwaliteit van de Mavic Pro. Dit is beter dan de 1080p-sensor van de Spark. De videokwaliteit van de Spark is goed, maar als je dit vogeltje naar de top van zijn kunnen brengt en meer flexibiliteit in de post-productie wilt hebben, zal het minder goed zijn. De Mavic Pro heeft veel meer resolutie en kan meer details vastleggen.

De Mavic Pro heeft een 3-as cardanische ophanging en de Spark een 2-as cardanische ophanging. Dit betekent dat je een vloeiender video krijgt op de Mavic Pro.

We willen graag benadrukken dat de Spark bij normale weersomstandigheden zonder wind nog steeds zorgt voor een geweldige videokwaliteit.

 

 

Fly More Combo

De Fly More combo is nodig als je voor langere tijd met je drone wilt vliegen. De accu’s van de drones gaan snel leeg en met de extra accu’s in de kit kan er langer worden gevlogen. Om deze extra accu’s op te laden is een acculader van vitaal belang. Bovendien zijn de extra propellers belangrijk omdat de drones niet kunnen vliegen als de onderdelen kapotgaan. Beide kits worden geleverd met een mooie draagtas. Een groot verschil is echter dat de Fly More combo voor de Spark een controller heeft die niet bij de drone is inbegrepen.

 

 

DJI Mavic Pro

DJI Spark

Videoresolutie

4K: 3840×2160 24/25/30p

1920x1080 30p

Cardanische ophanging

3-as (verdraaiing, helling en kanteling)

2-as (verdraaiing, helling)

Levensduur van de accu (geadverteerd)

27 minuten

16 minuten

Max, snelheid

65 km/u (40 mph)

50 km/u (31 mph)

Fly More Combo

- Acculader

- 2 reserveaccu’s (3 in totaal)

- 1 extra set propellers (10 propellers in totaal)

- Extra tas

- Afstandsbediening

- Acculader

- 1 reserveaccu (2 in totaal)

- 1 extra set propellers (8 propellers in totaal)

- Propellerbescherming

- Extra tas

 

 

Conclusie

Beide DJI-drones zijn boeiende apparaten. Als je na het lezen van alle bovenstaande voor- en nadelen nog niet zeker bent, dan stel ik voor om de DJI Spark te kiezen. De Spark is een goedkoper en je krijgt eenvoudiger toegang tot de wereld van de drone. Als de verwachtingen van een drone niet hoog zijn, dan voldoen de videokwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de Spark aan alle eisen van de nieuwkomers. Als je weinig ruimte hebt en graag de meest compacte drone wilt, dan kan je ook de Spark nemen.

Maar de Mavic Pro is meer voor tussen- en professionele gebruikers. De snelheid en de geweldige 4k-sensor van de Mavic is een droom van elke liefhebber. Het beschikt over veel professionele functies in een pakket, maar alleen een beetje kleiner dan de Spark wanneer het opgevouwen is.

 

Koop Nu>>

DJI Spark

DJI Spark - Fly More Combo

DJI Mavic Pro

DJI Mavic Pro  Fly More Combo

 

 

 

 

eGlobal Blog

21 Augustus 2017

Wat is op dit moment de toonaangevende telefoon?

Tegenwoordig hebben telefoons steeds meer functies, waardoor het moeilijk is om te beoordelen welke absoluut de beste of de koning onder de smartphones is. Daarom willen we helpen door het per onderwerp uit te splitsen, zodat je weet welke telefoon het beste voor je is!

Gewicht en afmeting

Winnaar: LG G6

Tweede plaats: Huawei P10 Plus

De 165g en 163g zijn beide lichtere smartphones en een optie als je je zorgen maakt dat je te veel gewicht in je broekzak hebt! De LG G6 is minder dun met 7,9 mm, terwijl de Huawei P10 met 7mm bijna net zo dun is als een scheermes als je het vergelijkt met de andere.

 

Scherm

Winnaar: Samsung Galaxy S8+

Met alle andere displays, ofwel IPS of SLCD, valt het AMOLED-display van Samsung S8+ erg op en wint met twee handen op de rug. De Samsung S8+ heeft het diepste zwart en een hoog kleurenbereik waardoor de foto's en kleuren echt opvallen. Met het AMOLED-display kan het display van de Samsung S8+ ook altijd aan blijven, omdat de zwarte pixels zeer weinig stroom verbruikt. Niet te vergeten dat met de hoogste verhouding van display-behuizing het ‘oneindig’ display van de Samsung absoluut mooi is.

Opmerkelijk is echter het SLCD-display van HTC. Deze displays verbruiken weinig stroom en zorgen daarom voor een langere levensduur van de batterij.

Die van Sony heeft ook de hoogste resolutie, maar deze hoge pixeldichtheid is voor het blote oog nauwelijks zichtbaar.

 

Prestatie

Winnaar: Huawei P10 Plus

Tweede plaats: Sony Xeperia XZ Premium, HTC U11 en Samsung Galaxy S8+

Deze telefoons hebben de nieuwste en beste octa-core processors en gebruiken de nieuwste CPU en chipset waardoor ze verbazingwekkend zijn op het gebied van prestaties. Het schakelen tussen apps en multitasking verloopt zeer soepel en met heel weinig problemen. Hoewel de LG G6 de oudere quad-core processors gebruikt, is de prestatie nog steeds erg goed, maar soms is er een onderbreking.

De Samsung S8 + profiteert hiervan het meest met de lange beeldverhouding dat beter is voor applicaties met meerdere vensters. Als je graag games met intensieve visuele graphics wilt spelen, is de P10 Plus een geweldige keuze.

 

Opslag en geheugen

Winnaar: Samsung Galaxy S8+

Tweede plaats: HTC U11

Een paar jaar geleden was 6GB RAM op een mobiele telefoon onmogelijk. Alleen desktops en laptops met 6 GB RAM heersten de wereld. Nu bieden Samsung en HTC de optie van 6GB voor hun modellen met 128GB opslag. Daarmee zijn ze duidelijk de beste in deze categorie. De andere telefoons hebben nog steeds minstens 4 GB RAM en 64 GB opslagruimte, en dat is voor de meesten meer dan genoeg.

 

Camera

Winnaar: Samsung Galaxy S8+

Tweede plaats: Huawei P10 Plus, LG G6

De camera’s is nog steeds een zeer concurrerend onderwerp tussen telefoons met een kwaliteit van de camera die goed genoeg is voor het dagelijks gebruik. Een camera die opvalt is de gecoproduceerde Leica-camera op de Huawei P10 Plus. Met de expertise van Leica heeft Huawei een geweldige consultant gehad bij het ontwikkelen van een van de beste telefooncamera’s op de markt. De camera van Huawei is een dual-camera die profiteert van verschillende diafragma’s en functies, waardoor de camera over het algemeen betere foto's kan maken. De LG G6 doet dit ook door een lens te hebben waarvan de ene een grotere hoek en een andere een strakkere hoek heeft.

Maar sommigen menen dat single-camera’s beter presteren dan de dubbele door alles in slechts één lens te plaatsen. In onze persoonlijke tests weten we zeker dat de Samsung S8+ een van de mooiste foto's kan maken.

Het is ook belangrijk om te vermelden dat al deze telefoons beeldstabilisatie hebben, waardoor de foto's minder vervagen. Maar de Sony XZ Premium heeft alleen elektronische stabilisatie, die minder is dan de optische beeldstabilisatie van de rest.

 

Batterijduur

Winnaar: Huawei P10 Plus

Tweede plaats: Samsung Galaxy S8+

Met een batterij van 3750 mAh heeft de Huawei P10 Plus het potentieel om het langst vol te houden. Huawei heeft ook de Android-software zo minimaal mogelijk gehouden om ze meer aan de kant te houden. De Samsung Galaxy S8+ volgt kort daarop met een 3500 mAh-batterij. Met het AMOLED-display zijn we erachter gekomen dat de batterij minder snel leegloopt als we een zwarte achtergrond gebruiken en in onze tests soms beter dan de Huawei P10 Plus.

Al deze telefoons kunnen echter veilig en gemakkelijk een dag doorstaan. Alle fabrikanten richten zich op problemen met batterijen die snel leegraken en de efficiëntere chips die worden gebruikt. Al deze telefoons hebben geen problemen met de levensduur van de batterij, tenzij je de telefoon nodig hebt als ervaren gebruiker en het veel gebruikt.

 

 

 

 

Huawei P10 Plus

HTC U11

Sony Xperia XZ Premium

Samsung Galaxy S8+

LG G6

Aangekondigd

Februari 2017

Mei 2017

Februari 2017

Maart 2017

Februari 2017

Afmetingen

153,5 x 74,2 x 7 mm

153,9 x 75,9 x 7,9 mm

156 x 77 x 7,9 mm

159,5 x 73,4 x 8,1 mm

148,9 x 71,9 x 7,9 mm

Gewicht

165 g (5.82 oz)

169 g (5.96 oz)

195 g (6.88 oz)

173 g (6.10 oz)

163 g (5.75 oz)

Type

IPS-NEO LCD capacitieve touchscreen, 16M kleuren

Super LCD5 capacitieve touchscreen, 16M kleuren

IPS LCD capacitieve touchscreen, 16M kleuren

Super AMOLED capacitieve touchscreen, 16M kleuren

IPS LCD capacitieve touchscreen, 16M kleuren

Grootte

5.5 inches/14 cm -  (~71.6% verhouding scherm-naar-behuizing)

5.5 inches/14 cm -  (~71.4% verhouding scherm-naar-behuizing)

5.46 inches/13.8 cm -  (~68.4% verhouding scherm-naar-behuizing)

6.2 inches/15.7 cm -  (~84.0% verhouding scherm-naar-behuizing)

5.7 inches/14.5 cm -  (~78.6% verhouding scherm-naar-behuizing)

Resolutie

1440 x 2560 pixels (~540 ppi pixeldichtheid)

1440 x 2560 pixels (~534 ppi pixeldichtheid)

3840 x 2160 pixels (~807 ppi pixeldichtheid)

1440 x 2960 pixels (~529 ppi pixeldichtheid)

1440 x 2880 pixels (~564 ppi pixeldichtheid)

OS

Android 7.0 (Nougat)

Android 7.1 (Nougat)

Android 7.1 (Nougat)

Android 7.0 (Nougat)

Android 7.0 (Nougat)

CPU

Octa-core

Octa-core

Octa-core

Octa-core

Quad-core

Kaartsleuf

MicroSD, tot 256 GB (gebruikt SIM 2 sleuf)

MicroSD, tot 256 GB (gebruikt SIM 2 sleuf)

MicroSD, tot 256 GB (gebruikt SIM 2 sleuf)

MicroSD, tot 256 GB (gebruikt SIM 2 sleuf)

MicroSD, tot 256 GB (gebruikt SIM 2 sleuf)

Interne opslag en RAM

64 GB, 4 GB RAM (L09) of 128 GB, 6 GB RAM (L29)

64 GB, 4 GB RAM of 128 GB, 6 GB RAM

64 GB, 4 GB RAM

64 GB, 4 GB RAM of 128 GB, 6 GB RAM

32/64/128 GB, 4 GB RAM

Primaire camera

Dual 20 MP + 12 MP, f/1.8, Leica optics

12 MP, f/1.7

19 MP, f/2.0, 25 mm

12 MP, f/1.7, 26 mm

Dual 13 MP (f/1.8) + 13 MP (f/2.4)

Beeldstabilisatie

OIS

OIS

EIS

OIS

OIS (alleen f/1.8 lens)

Secundair

8 MP, f/1.9

16 MP, f/2.0

13 MP, f/2.0

8 MP, f/1.7

5 MP, f/2.2

3.5mm aansluiting

Ja

Nee

Ja

Ja

Ja

Bluetooth

4.2, A2DP, LE

4.2, A2DP, LE

5.0, A2DP, aptX, LE

5.0, A2DP, LE, aptX

4.2, A2DP, LE, aptX HD

NFC

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Infrarood poort

Ja

Nee

Nee

Nee

Nee

Radio

Nee

Nee

Nee

Nee

FM-radio (marktafhankelijk)

Formaat batterij

Niet-verwijderbare Li-Ion 3750 mAh batterij

Niet-verwijderbare Li-Ion 3000 mAh batterij

Niet-verwijderbare Li-Ion 3230 mAh batterij

Niet-verwijderbare Li-Ion 3500 mAh batterij

Niet-verwijderbare Li-Po 3300 mAh batterij

17 Juli 2017
 

Canon 77D – Een geweldig instapmodel DSLR

Vergelijking 77D en 70D:  

Kenmerken

Canon 77D

Canon 70D

Megapixel

24 Megapixels

20 Megapixels

Beeldverwerker

Digic 7

Digic 5+

AF-punten

45 AF-punten

19 AF-punten

ISO

100-51200

100-25600

Video

1080p bij 60fps

1080p bij 30fps

Weerbestendige afdichting

Nee

Ja

NFC

Ja

Nee

Bluetooth

Ja

Nee

Wifi

Ja

Ja

Afmetingen

131 x 100 x 76 mm

139 x 104 x 79 mm

Gewicht

532 g

755 gBen je op zoek naar een goede DSLR, maar je wilt niet teveel uitgeven en toch nog prachtige foto’s maken?

Canon 77D

De Canon 77D biedt een geweldige waarde voor een DSLR up-to-date pakket. De 77D is de nieuwe (dit jaar geïntroduceerd) instap-DSLR van Canon gericht op nieuwe en gelegenheidsfotografen. Deze camera is een goed voorbeeld van hoe je met de goedkope DSLR’s van tegenwoordig geweldige functies en beeldkwaliteit kunt beheren.

De camera heeft meer megapixels dan andere vergelijkbare producten zoals de 70D met 24 MP en de nieuwe beeldverwerker, Digic 7. Dit zorgt voor zowel betere foto's als eindresultaten.

Maar nieuwe fotografen of amateurfotografen hebben echter het meest baat bij de 45 AF-punten van de 77D, die enorm beter is dan de 19 punten van de 70D. Dit zorgt ervoor dat de focus nauwkeuriger wordt en nog belangrijker, je neemt een normale foto met minder zorgen, omdat je de foto’s niet opnieuw hoeft te controleren om te zien of je de focus wel of niet hebt ingesteld, omdat de 77D met 45 AF-punten ervoor zorgt dat je met focus krijgt wat je wilt. Met een hogere ISO-vermogen kan de 77D in het donker nog beter foto’s maken dan de 70D.

De video heeft ook een upgrade naar 60fps om te zorgen voor een zachtere video en meer opties tijdens het bewerken van je video’s. Een video met DSLR wordt steeds belangrijker, daarom was een hoognodige upgrade nodig.

Volgens ons is een van de beste eigenschappen van de 77D het gewicht. Met 532g is het bijna 50% lichter dan de 70D. Naar onze mening wordt dit vaak over het hoofd gezien, omdat we hier geen rekening mee houden tijdens de aankoop. Maar de DSLR is al de meest gekozen camera, wanneer je camera licht is, kan je het voor een langere periode gebruiken en is het minder lastig om het te dragen, vooral tijdens het reizen.

Een andere geweldige kenmerk die misschien niet belangrijk lijkt, is de draadloze mogelijkheid met wifi, Bluetooth en NFC. Behalve dat de 70D wifi heeft, waarmee je draadloos foto’s kunt overbrengen naar je telefoon of pc, heeft de 77D NFC en Bluetooth voor meer handige en snellere overdrachtsmogelijkheden onderweg. Tik op je telefoon om de overdracht te starten, of verbind je telefoon met de camera via Bluetooth om foto's en beeldgegevens zoals geolocatie te synchroniseren.

Het enige nadeel van de 77D is dat het geen weerbestendige afdichting heeft. Maar dit is voor sommigen geen must, omdat de meesten waarschijnlijk nooit een weerbestendige afdichting op hun camera nodig hebben.

Dus voor wie is deze camera? Met de upgrades in de beeld- en videokwaliteit is de 77D een van de meest verbazingwekkende keuze geworden voor DSLR in de consumentenklasse. De lage prijs wil niet zeggen dat het lage specificaties of kenmerken heeft. Deze camera kan een geweldig keuze zijn voor een nieuwe fotograaf die net begint met het fotograferen, of voor iemand die zijn verouderde DSLR wil upgraden. Het kan ook een geweldig zomergeschenk zijn, vooral als je familie of vrienden op vakantie gaan.

Koop nu >> Canon 77D

 

Wil je weten wat je kunt doen met een 360 graden camera?

 

Maak beeldschone 360 graden films en foto’s om het volledige moment rondom je te vereeuwigen.

Een foto genomen op het kruispunt van Riga, Letland.

Een veld vol bomen, klaar voor de herfst transformatie, vastgelegd in 360 graden.

 

 

 

Creëer wereldbol foto’s die je omgeving laten zien alsof je op een miniatuur wereld staat!

De stad Dresden, weergegeven als een reusachtige stad op een miniatuur wereld!

Bekijk de lucht, getransformeerd tot de atmosfeer van deze miniatuur gras wereld!

 

Creëer interactive ervaringen waar kijkers je omgeving kunnen bewonderen. Bekijk hoe deze piloot zijn vliegtuig bestuurd vanaf take-off tot landing!

https://www.youtube.com/watch?v=HEEIzZ7UjRg

 

Plaats ook onweerstaanbare video’s op je Facebook! Laat je vrienden alles om je heen bekijken. Hiermee krijg je Likes!

https://www.youtube.com/watch?v=D9-i_F3xYhI

 

 

 

Keuze van de Redactie voor 360 Graden Camera’s

Keymission 360

·         Geweldige  4K kwaliteit voor foto’s en video’s

·         Waterdicht, schokbestendig en zelfs vriesbestendig

·         Wisselbare batterij

·         Plaats direct video’s op YouTube en Facebook. Geen verdere software noodzakelijk.

 

360Fly 4K

·         4K resolutie

·         64GB interne opslag

·         Eenvoudige enkele knop bediening

 

Samsung Gear 360

·         Verbind zich met je smartphone

·         Live Streaming mogelijk

·         Eenvoudig in gebruik

 

Insta360 Air

·         Lichtgewicht en eenvoudig product

·         Compact formaat maakt het makkelijk te dragen

·         Goede bouw kwaliteit

 

360 te duur? Probeer eerst een normale actie camera!

Nikon Keymission 170

 

 

 
Laden...