Algemene voorwaarden voor Klikzeker

Klikzeker is een verzekeringsoptie welke extra bescherming bied op je toestel. Inbegrepen is uitgebreide dekking op smartphones, smartwatches, tablets, laptops of cameras; het bied een extra laag als verzekering aan welke accidentele schade dekt. Klikzeker is een betrouwbare verzekeraar in de regio welke uitgebreide bescherming bied op uw aankoop.

• Houd er rekening mee dat wanneer je kiest voor de service van Klikzeker, de originele RMA garantieservice niet meer zal worden voorzien door eGlobal Central.Behalve bij fabricagefouten en software problemen.
• In het geval van een geschil met betrekking tot de service van Klikzeker, moet een klant direct contact opnemen met Klikzeker. eGlobal Central is niet aansprakelijk voor schade.

Zou u verdere informatie willen, neem dan contact op met Klikzeker via deze link:
https://www.klikzeker.nl/claims

Algemene voorwaarden van verzekering door AllianzGlobal Assistance Europe, de Nederlandse vestiging van AWP P& C S.A.,voor verzekeringdekkingsbrief van simplesurance

Productinformatieblad voor de verzekeringdekkingsbrief van Klikzeker voor smartphones, tablets, laptops, smartwatches en cameras


 

 
Laden...